Het Mijnmuseum is elke dag geopend om individuele bezoekers en gezinnen onder te dompelen in de woelige wereld van het Limburgse mijnverleden. We zijn heel erg blij je terug te mogen verwelkomen in ons museum en fietscafé Het Mijnmuseum.

COVID-19 MAATREGELEN

• Vanaf vrijdag 29 oktober wordt de mondmaskerplicht opnieuw ingevoerd. Voor onze sector betekent dat dat bezoekers ouder dan 12 jaar binnen altijd een mondmasker moeten dragen. Dat geldt voor alle publiek toegankelijke binnenruimten. Op de plaatsen waar een coronapas verplicht is, geldt de mondmaskerplicht niet.
  • Vanaf maandag 1 november moeten bezoekers en klanten in de horeca (fietscafé Mijnmuseum) een coronapas voorleggen bij het binnenkomen. Op die plekken waar de coronapas verplicht is, geldt de mondmaskerplicht niet.
  • Alle huidige regels m.b.t. hygiëne en verluchting blijven gehandhaafd.

WAT MET MIJN MUSEUMBEZOEK ?

Je hoeft je museumbezoek niet te aan te passen, of niet te reserveren indien je alleen of met je gezin komt. Enkel de Mijnzondagen alsook groeps- en schoolbezoeken met gids dienen te worden gereserveerd via Toerisme Beringen.

Je ticket betalen gebeurt ter plaatse via bancontact aan de kassa van Toerisme Beringen (gelegen naast het Mijnmuseum).

Bedankt voor jullie begrip en steun de voorbije periode en hopelijk tot snel !