Het nieuwe museum is uitermate geschikt voor gezinnen en individuele bezoekers. Als aanvulling op je museumbezoek kan je een bezoek aan de ondergrondsimulatie (+/- 45 minuten) brengen met gids om 11u, 13u en 15u. Reserveren is niet nodig. Individuele bezoekers betalen 4 € p.p. extra.

Vul je museumbezoek aan met :

Mijn Verhaal
is een gezinsspel waarbij ouders en kinderen het mijnmuseum al spelenderwijs doorlopen. Via een opdrachtenboekje ontdek je meer over het leven in en rond de mijn, door de ogen van een kind. Wanneer de opdrachten juist uitgevoerd worden, wacht de kids een leuke verrassing!

De iPod-tour
vertelt het verhaal van ex-mijnwerker Roberto Pasquali. Hij vult je museumbezoek aan met interessante weetjes en persoonlijke informatie. De iPod-tour is beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels, Duits, Italiaans en Turks, op basis van beschikbaarheid.Maar wat is het beste nieuws? Voor deze programma’s betaal je niets extra, het is inbegrepen in de museumtoegang die slechts 6€ bedraagt voor volwassenen, 4€ voor kinderen van 6 tot 18 jaar en gratis is voor kinderen jonger dan 6 jaar.

Download de app op jouw smartphone voor optimaal comfort ! De App is slechts 1,8 MB dus het neemt weinig plaats in van het geheugen van uw smartphone.